Het Schaffelaar Erf

Landgoed Schaffelaar heeft een totale oppervlakte van 94 hectare. Het Schaffelaar Erf is een initiatief van KBB Invest (voorheen Het Geldersch Huys) in samenwerking met Geldersch Landschap & Kasteelen en de gemeente Barneveld. Met het initiatief van het Schaffelaar Erf wordt de verbinding gezocht tussen het Kasteel, de Oranjerie, het Koetshuis, de Koeweide en Het Schaffelaar Erf. Het Schaffelaar Erf had als projectnaam Het Geldersch Erf en bestaat uit de revitalisering van de gebouwen en omgeving op en rond het boerenerf.

Met dit project willen we het maatschappelijk belang versterken door het aantal activiteiten opgezet vóór en dóór de Barneveldse gemeenschap uit te breiden. Op Het Schaffelaar Erf zijn gevestigd belevingscentrum Missie & Media, DOL FIJN kinderopvang, IVN Natuureducatie, dagbesteding Rozelaar, dagebesteding Norschoten, Kinderboerderij Schaffelaar en vergaderlocaties Zolder Erfzicht en Kamer Kasteelzicht. Er wordt hard gewerkt aan een winkeltje en horeca. In de toekomst wordt er een natuurspeelplaats gerealiseerd.

Dit alles wordt aan elkaar verbonden door een wandelpad, het ‘Pad der verbinding’. Heeft u interesse om uw evenement of markt op Het Schaffelaar Erf te laten plaatsvinden? Neem dan contact met ons op via info@hetschaffelaarerf.nl.

Het Schaffelaar Erf is toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. Bij een bezoek aan Het Schaffelaar Erf stemt u in met het geldende terreinreglement

Heb je nog vragen?

Is er iets dat je niet kunt vinden? Neem dan gerust even contact op.

Contact

Afbeeldingen

Klik voor een vergroting